Vše pro přípravu polévek

Polévky patří mezi oblíbená jídla a jsou nedílnou součástí nejen českých obědových meníček, ale také těch světových. Jejich příprava je různá od zdlouhavé po ty nejjednodušší. Pro jejich přípravu je důležitá dobrá výbava, aby bylo možné připravovat a servírovat polévky co nejpohodlněji.

 

Základním nástrojem je například kotlík na polévku, jehož široký výběr je možné najít zde https://www.gastromania.cz/kotliky-na-polevku.html a vybírat z jeho mnoha variací. S tím správným kotlíkem na polévku bude její příprava jednoduchou záležitostí. Vybírat navíc můžete z mnoha verzí produktu dle vlastních potřeb. Kotlíky na polévku jsou ideální pro bufetový styl servírování a mohou sloužit jak pro uchování pokrmů v dané teplotě, tak jejich jednoduché ohřívání.

Kotlíky lze vybírat dle jejich velikosti (od malých až po ty, které pojmou několik litrů pokrmu) nebo jejich provedení, k dispozici jsou například šikovné “duo” kotlíky, ve které umožní servírovat dva druhy pokrmů zároveň nebo servírování ve větším objemu. Díky jejich elektrickému provedení je ohřívání pokrmů jednoduché a rychlé.

Šikovné a hygienické oblečení

V kuchyní je nutné dodržovat mnohé hygienické zásady pro bezpečnost přípravy pokrmů, a to se vztahuje také na gastronomické oblečení, které můžete najít v široké nabídce na https://www.gastromania.cz/kucharske-obleceni.html. Kuchařské oblečení je vyráběno z pohodlného materiálů v typicky bílé barvě a odpovídá hygienickým vyhláškám, které požadují zejména pokrývku hlavy a mnohé další zásady.

Kromě oděvů, které požadují pravidla zde však najdete také kousky, které dokonale doplňují oblečení pro práci v kuchyních a barech, jako jsou například čepice šéfkuchaře, oblečení pro číšníky a barmany nebo zástěry o různých barevných provedeních.

Nechybí ani šikovné pomůcky do domácnosti, jako jsou ochranné, kuchyňské nebo pekařské rukavice v nejrůznějších designových provedeních nebo šikovné peněženky, které využijí zejména číšníci.

Kutry pro všechny účely

Kutr je zařízení pro zpracování potravin, zejména masa, které nesmí chybět v žádném profesionálním gastronomickém zařízení. Slouží pro mnohé účely, zejména poté rozmělnění potravin do nich přidávaných a další míchání s potravinami nebo jejich rozemletí. Účelnost je mnohá, mohou se používat jak pro zpracování masa, tak pro zpracování těsta a záleží na tom, jaký druh si vyberete.

Ideální kutr na maso je možné najít v této nabídce na https://www.gastromania.cz/kutry-na-maso.html, kde je možné vybírat dle určení (například výhradně pro zpracování masa, zeleniny nebo víceúčelové modely), ale také podle jejich značky a vybírat můžete také jednotlivé nože pro kutry.

Sdílet na sociálních sítích:

Sdílet článek na sociálních sítích:
Sdílet článek na sociálních sítích: